Wil je leren om een Thaise stempel massages te geven? Hiermee kun je mensen een moment van diepe relaxatie bieden! Ontdek alle voordelen van de Thaise stempel massage door onze cursus Thaise stempel massage te volgen.

Binnen de traditionele Thaise geneeskunde kunnen pijnen en spanningen, die niet met drukpuntmassage of andere massages weggenomen worden soms beter behandeld worden met een gevulde kompres met zouten en etherische hoogwaardige oliën.

Thaise stempel massage zorgt ervoor dat je geest en je lichaam in diepe ontspanning komen. Deze massage vorm bijzonder geschikt om op de rug, nek, schouders en gelaat te worden gebruikt. De combinatie van deze twee massage vormen zorgen zonder uitzondering voor een diepe haast hypnotische ontspanning. Hierdoor zorgt het ook voor verlichting van spierpijn en spanning. Door de scrubbende werking van de bundels worden de poriën geopend en het lichaam gereinigd.

De zout stempels optimaliseren de stofwisseling en zorgen ervoor dat de afvalstoffen sneller en gemakkelijker afgevoerd worden. Na de behandeling zal de cliënt ook merken dat de doorbloeding beter is. Vooral mensen met migraine, burn-out, obstipatie, jicht en reumatische aandoeningen ondervinden veel baat bij de therapeutische behandeling met deze Thaise stempels..
De beste manier om zuren uit het lichaam te krijgen is via de huid. De basische stempel neutraliseert de vetzuur laag op de huid. Hierdoor gaat de huid lichaamseigen zuren gebruiken om deze te herstellen. Dit zorgt ervoor dat de hoeveelheid zuren in het lichaam afneemt. Ook vindt er een reiniging van het bindweefsel plaats. Door het neutraliseren van de vetzuur laag wordt de huid gestimuleerd om deze te herstellen, waardoor de bloedsomloop van de huid verbetert. De huid wordt fluweelzacht en heeft bijna geen bodylotion of olie meer nodig. Basische stempels zijn ook zeer effectief tegen huidproblemen zoals eczeem, candida, voetschimmel en cellulitis.

Tegelijkertijd worden de kruidenbundels gestoomd, wat een heerlijke geur verspreidt. Dit dompelt de bezoeker helemaal onder in de ontspannen wellness-sfeer. Het werken met kruidenstempels is zowel voor de bezoeker als de masseur een intense ervaring.

Samenstelling

Rijk aan minerale zouten.

De Thaise stempel massage mag niet ontbreken in je mag niet ontbreken in je praktijk.

De inhoud van de cursus

In de cursus Thaise stempel massage komen de volgende onderwerpen aan bod:

  1. Achtergrond van de Thaise stempel massage
  2. Contra-indicaties voor een Thaise stempel massage
  3. Belangrijke gebruiksvoorwaarden voor het gebruik van stempels
  4. We gaan onze eigen zoutstempels maken
  5. Reinigen van de materialen
  6. Combinatie diverse technieken
  7. Een volledige Thaise stempel massage van het gehele lichaam & gelaat
  8. Aanbrengen van hoogwaardige concentraten

Voor wie is deze cursus bedoeld?

De cursus is zeer geschikt voor mensen die een massagepraktijk hebben en hun aanbod willen verrijken of willen variëren. Voor schoonheidsspecialistes en kappers die zich willen onderscheiden. Voor mensen zonder ervaring is de cursus een hele goede en leuke manier om kennis te maken met massage.

Studieduur & lesgeld

De cursus bevat 1 lesdag van 10.00 tot +/- 15.30 uur. De cursus is een onderdeel van de opleiding tot wellness masseur , maar deze cursus is ook los te boeken.

Deze cursusdag beginnen we met het theoretische gedeelte. Na de theorie gaan we praktisch aan de slag en oefen je op elkaar waardoor je geen model nodig hebt.

Trainingsinformatie:

Cursus Thaise Stempel massage
Lesdagen Hele dag inclusief lunch
Data Woensdag 16 november 2022 VOL
Tijd We starten om 10.00 uur & eindigen om 15.30 uur
Startpakket Geurbeleving, essentiële olie. Himalaya zout, pakket om zelf 20 Stempels te maken. € 89,=
Prijs € 199 ,= excl. btw.

Je leert ALLE ins & outs, zodat jij het allerbeste uit jezelf kan halen en je kunt onderscheiden in je eigen salon.