We wensen jullie een fantastische zomer en zijn tot 17 september gesloten. Hierna staan wij vol energie weer voor jullie klaar.

Wil je leren om een Thaise stempelmassages te geven? Hiermee kun je mensen een moment van diepe relaxatie bieden! Ontdek alle voordelen van de Thaise stempelmassage door onze cursus Thaise stempelmassage te volgen.

Binnen de traditionele Thaise geneeskunde kunnen pijnen en spanningen die niet met drukpuntmassage of andere massages weggenomen worden, soms beter behandeld worden met een gevulde kompres met zouten en etherische hoogwaardige oliën.

Thaise stempelmassage zorgt ervoor dat je geest en je lichaam in diepe ontspanning komen. Deze massagevorm is bijzonder geschikt om op de rug, nek, schouders en gelaat te worden gebruikt en zorgt zonder uitzondering voor een diepe, haast hypnotische ontspanning. Hierdoor zorgt het ook voor verlichting van spierpijn en spanning. Door de scrubbende werking van de bundels worden de poriën geopend en het lichaam gereinigd.

De zoutstempels optimaliseren de stofwisseling en zorgen ervoor dat de afvalstoffen sneller en gemakkelijker afgevoerd worden. Na de behandeling zal de cliënt ook merken dat de doorbloeding beter is. Vooral mensen met migraine, burn-out, obstipatie, jicht en reumatische aandoeningen ondervinden veel baat bij de therapeutische behandeling met deze Thaise stempels.
De beste manier om zuren uit het lichaam te krijgen, is via de huid. De basische stempel neutraliseert de vetzuurlaag op de huid. Hierdoor gaat de huid lichaamseigen zuren gebruiken om deze te herstellen. Dit zorgt ervoor dat de hoeveelheid zuren in het lichaam afneemt. Ook vindt er een reiniging van het bindweefsel plaats. Door het neutraliseren van de vetzuurlaag wordt de huid gestimuleerd om deze te herstellen, waardoor de bloedsomloop van de huid verbetert. De huid wordt fluweelzacht en heeft bijna geen bodylotion of olie meer nodig. Basische stempels zijn ook zeer effectief tegen huidproblemen zoals eczeem, candida, voetschimmel en cellulite.

Tegelijkertijd worden de kruidenbundels gestoomd, wat een heerlijke geur verspreidt. Dit dompelt de bezoeker helemaal onder in de ontspannen wellness-sfeer. Het werken met kruidenstempels is zowel voor de bezoeker als de masseur een intense ervaring.

Samenstelling

Rijk aan minerale zouten

De Thaise stempelmassage mag niet ontbreken in je praktijk.

De inhoud van de cursus

In de cursus Thaise stempelmassage komen de volgende onderwerpen aan bod:

  1. Achtergrond van de Thaise stempelmassage
  2. Contra-indicaties voor een Thaise stempelmassage
  3. Belangrijke gebruiksvoorwaarden voor het gebruik van stempels
  4. We gaan onze eigen zoutstempels maken
  5. Reinigen van de materialen
  6. Combinatie diverse technieken
  7. Een volledige Thaise stempelmassage van het gehele lichaam en gelaat
  8. Aanbrengen van hoogwaardige concentraten

Voor wie is deze cursus bedoeld?

De cursus is zeer geschikt voor mensen die een massagepraktijk hebben en hun aanbod willen verrijken of willen variëren en voor schoonheidsspecialistes en kappers die zich willen onderscheiden. Voor mensen zonder ervaring is de cursus een hele goede en leuke manier om kennis te maken met massage.

Studieduur en lesgeld

De cursus omvat 1 lesdag van 10.00 uur tot +/- 15.30 uur. De cursus is een onderdeel van de opleiding tot wellness-masseur , maar deze cursus is ook los te boeken.

Deze cursusdag beginnen we met het theoretische gedeelte. Na de theorie gaan we praktisch aan de slag en oefen je op elkaar. Je hebt dus geen model nodig.

Trainingsinformatie:

Cursus Thaise stempelmassage
Lesdagen Hele dag inclusief lunch
Data
Tijd We starten om 10.00 uur en eindigen om 15.30 uur
Startpakket Geurbeleving, essentiële olie, Himalaya-zout, pakket om zelf 20 stempels te maken: € 89,-
Prijs € 199 ,- excl. btw.

Je leert ALLE ins en outs, zodat jij het allerbeste uit jezelf kan halen en je kunt onderscheiden in je eigen salon.