Beleef de magie van India – Ontdek en inspireer op ons Live Event! Bekijk nu!

Beleef de magie van India – Ontdek en inspireer op ons Live Event!

Lieve beauty professionals,

We zijn super enthousiast om aan te kondigen dat wij van Jil’s Opleidingsinstituut en Kynd Mynded de handen ineen hebben geslagen om een onvergetelijk Live Event te organiseren op zaterdag 28 september! Dit unieke evenement is speciaal voor de beauty branche en belooft een dag vol leren, inspireren en verbinden. Hier zijn alle redenen waarom je deze geweldige dag niet wilt missen.

Meld je aan!

Ontdek de magie van een Indiase Hoofdmassage

Tijdens dit evenement zullen we een uitgebreide cursus Indiase hoofdmassage aanbieden. Deze traditionele techniek, die al eeuwenlang wordt toegepast in India, biedt tal van voordelen, zowel voor de masseur als voor de ontvanger. Denk aan stressvermindering, verbeterde bloedcirculatie en een diepe ontspanning die je nergens anders kunt ervaren. Onze ervaren docenten zullen je door elke stap begeleiden, zodat je na afloop de vaardigheid en het zelfvertrouwen hebt om deze prachtige techniek toe te passen in je eigen praktijk.

Een verwenpakket voor alle deelnemers

We willen je graag in de watten leggen! Iedere deelnemer ontvangt een luxe goodiebag gevuld met verrassingen die perfect passen bij ons Indiase thema en jouw praktijk. Denk aan verzorgingsproducten, kleine cadeautjes en exclusieve kortingen op toekomstige cursussen en producten. Deze goodiebag is onze manier om je te bedanken voor je deelname en om je iets mee te geven wat je nog lang zal herinneren.

Geniet van een heerlijke lunch

Een leerzame dag vraagt om een goede maaltijd. Daarom hebben we gezorgd voor een uitgebreide, smaakvolle lunch. Deze zal worden bereid met liefde en bevat een mix van gezonde en smaakvolle gerechten. Of je nu vegetariër bent of speciale dieetwensen hebt, we hebben voor ieder wat wils. Samen eten is de perfecte gelegenheid om te netwerken en nieuwe contacten te leggen in een ontspannen sfeer.

Laat je inspireren door het Indiase thema

Het thema van ons event is India, een land rijk aan cultuur, kleuren en tradities. Dit thema zal je overal omringen, van de decoraties tot de muziek en de geuren. Laat je onderdompelen in de Indiase sferen en voel je even helemaal weg van de dagelijkse hectiek. Dit helpt niet alleen om je te ontspannen, maar ook om je creativiteit en inspiratie te stimuleren.

De perfecte locatie: Voorst, midden in de natuur

Ons event zal plaatsvinden in Voorst, een prachtige locatie omgeven door bossen en natuur. Deze serene omgeving biedt de perfecte achtergrond voor een dag van leren en ontspanning. Even weg van de drukte van de stad, zo kun je hier volledig tot rust komen en je concentreren op jezelf en de verbinding met anderen.

Waarom je dit event niet mag missen:

  • Professionele groei: Leer een nieuwe vaardigheid die je meteen toe kunt passen in je praktijk.
  • Netwerk mogelijkheden: Ontmoet andere beauty professionals en breid je netwerk uit.
  • Unieke ervaringen: Beleef een dag vol verrassingen en inspiratie in een betoverende omgeving.
  • Ontspanning en verwennerij: Geniet van een dag die helemaal in het teken staat van jouw welzijn en ontwikkeling.

Schrijf je vandaag nog in en verzeker je van een plek op dit unieke event. Laat je inspireren, leer nieuwe technieken en geniet van een dag die je niet snel zal vergeten. Wij kijken ernaar uit om samen met jou een geweldige dag te beleven!

Met lieve groet,

Melissa van Kynd Mynded en Jildau van Jil’s Opleidingsinstituut

Meld je aan!

Meet your instructors

Melissa

Echte wereldreizigster en eigenaresse van Kynd Mynded.

Juni 2017 ben ik voor het eerst alleen een maand naar Azië gegaan. Ik herinner het als de dag van gister dat ik op het strand lag met een kokosnootje in m’n hand en dacht: wow, dit moet ik meer doen. Er ging een wereld voor mij open en ik dook er vol in.

Inmiddels ben ik in de afgelopen jaren meer op reis geweest dan thuis, heb ik mijn huidige vriend ontmoet in Vietnam en zijn we nu onze eigen villa in Bali aan het bouwen. Azië en de cultuur zit in mijn hart. Daarom vind ik het fantastisch om via dit Live Event hier een stukje van te delen met jullie.

Het reizen is ook een belangrijk onderdeel geweest van de start van Kynd Mynded. Het vele plastic op de stranden raakte mij erg en hier wilde ik graag, op mijn manier, wat aan doen. Na meer dan 10 jaar als (docent) schoonheidsspecialiste gewerkt te hebben besefte ik dat ik een groot verschil kan maken in de beauty branche. Zo zijn de eerste wasbare wattenschijfjes ontstaan.

Jildau

5 jaar in India gewoond en eigenaresse van Jil’s Opleidingsinstituut.

Bij het woord “schoonheid” denken we al snel dat er iets bijzonders aan de hand moet zijn. Pas als je je ogen en oren echt open doet, kom je overal schoonheid tegen.

In mei 2014 is mijn leven letterlijk en figuurlijk op z’n kop komen te staan. Met 25 km per uur ben ik door een auto van mijn elektrische fiets afgereden: een rolstoel en een rechterarm totaal verbrijzeld.
Helaas was ik door het traumatische ongeluk genoodzaakt mijn instituut te verkopen. Met een verbrijzelde schouder is het niet mogelijk om dagelijks acht behandelingen uit te voeren.

Dit heeft ervoor gezorgd dat ik als docent uiterlijke verzorging mijn eigen opleidingsinstituut ben gestart. Als expert wil ik graag mijn bijdrage leveren om mensen in hun opleidingsperiode op alle fronten te ondersteunen. Alsmede om nieuwe vakkennis vol enthousiasme over te kunnen brengen en de studenten op een positieve manier te stimuleren.

Veelgestelde Vragen

Je kunt je inschrijven via onze website. Klik op de inschrijflink en volg de instructies.

Meld je aan!

Dat is voor dit Live Event niet verplicht. Wel is het belangrijk dat je in de beautybranche werkt of hier interesse in hebt. Zo is iedereen welkom die graag de Indiase Hoofdmassage aan zijn/haar aanbod wilt toevoegen. Denk ook aan yoga studio’s, masseurs, kappers, pedicures, fysio’s, holistisch therapeuten of andere beroepen waarbij dit een mooie toevoeging is.

Breng comfortabele kleding mee waarin je gemakkelijk kunt bewegen. Alles wat je verder nodig hebt voor de cursus en workshop wordt door ons verzorgd.

Ja, er is gratis parkeergelegenheid bij de locatie. Echter is deze wel beperkt dus we willen jullie vragen om zo veel mogelijk samen te rijden en/of met het openbaar vervoer.

Ja, we houden rekening met verschillende dieetwensen. Geef dit aan bij je inschrijving.

De prijs voor het event is inclusief de cursus, lunch, goodiebag en workshop. De exacte kosten vind je op onze website.

Mis het niet!

Wij hopen je te zien op 28 september voor een dag vol nieuwe vaardigheden, ontspanning en inspiratie in de prachtige natuur van Voorst. Mis het niet!

Meld je aan!