De nieuwe data voor het najaar 2021 en het voorjaar 2022 zijn bekend.

Jildau Rentenaar

Hier ben ik Jildau Rentenaar van Jils’s beauty & Wellness Opleidings Instituut

Bij het woord “schoonheid” denken we snel dat er iets bijzonders aan de hand moet zijn, iets verhevens, iets dat niet gaat over jezelf of je dagelijkse omgeving. Pas als je je ogen en oren echt open doet, kom je overal schoonheid tegen .En vaak geven die subtiele schoonheidservaringen mensen de kracht om verder te gaan.

In Mei 2014 is mijn leven letterlijk en figuurlijk op de kop komen te staan.

Met 25 kilometer per uur ben ik door een auto van mijn elektrische fiets afgereden. Gevolgen een rolstoel en een rechterarm totaal verbrijzeld. Een ongeluk wat iets meer invloed had dan ik vooraf had bedacht. Voor een lange periode ruim 4 jaar was ik afhankelijk van anderen en werd mijn wereldje klein.

Ruim 20 jaar heb ik als gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste, en huidtherapeute mijn eigen beauty & wellness instituut gehad. Hier heb ik als expert een breed scala van behandelingen gegeven. Zowel op de klassieke manier, dan wel met diverse vernieuwende huidverbeterende therapieën en laserapparatuur. Tevens was ik expert op het gebied van massages en was ik werkzaam als kinderyogadocent.

Helaas door het traumatische ongeluk was ik genoodzaakt mijn instituut te verkopen. Met een verbrijzelde schouder is het niet mogelijk om dagelijks 8 behandelingen uit te voeren.

Met pijn in mijn hart heb ik mijn instituut overgedragen.

Ik kreeg heel veel tijd om na te denken, maar 1 ding was zeker Beauty & Wellness is in de breedste vorm mijn passie.

In deze periode heb ik  “schoonheid” zelf mogen ervaren, en het is voor mij een drijfveer geworden om een nieuwe richting aan mijn leven te geven. Daarnaast ben ik mij er van bewust geworden dat het leven nog mooier kan worden als ik mijn kunde en ervaring gebruik om meer mensen te laten delen in mijn levens visie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat ik als docent uiterlijke verzorging ben gestart.

Eerst enkele jaren voor de Wellness Academie en sinds een jaar heb ik mijn eigen opleidingsinstituut.

Een instituut wat zich onderscheid op diverse vlakken. Ik geef les in kleine groepen maximaal 6 leerlingen waarbij persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staan. Je wordt gecoacht om je uiteindelijke doel te realiseren. Jouw droom wordt verwezenlijkt op Jil’s opleidingsinstituut.

Als expert wil ik heel graag mijn bijdrage leveren om mensen in hun opleidingsperiode op alle fronten te ondersteunen en te begeleiden. als mede om nieuwe vakkennis vol enthousiasme over te kunnen brengen, en de studenten op een positieve manier te stimuleren. Ik schep er veel genoegen in om leerlingen te zien groeien.

Mijn enthousiasme en overtuigingskracht vormen de kracht om mensen te inspireren.

Deze unieke bundeling van activiteiten hebben uiteindelijk geleid dat ik mijn eigen opleidingsinstituut heb opgezet .Ik kijk er naar uit om mijn kennis aan jou over te mogen dragen en je te begroeten bij Jil’s Beauty & wellness Instituut.


Natalie

Even voorstellen: schoonheidsspecialiste

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Natalie van Ginkel en ik ben 30 jaar. Werken als schoonheidsspecialist is een grote passie van mij. Het leuke van dit vak vind ik het werken met mensen en mensen te laten stralen en goed voor hun huid te leren zorgen.

Naast het werk in mijn eigen salon geef ik al ruim 9 jaar de lessen uiterlijke verzorging op het vmbo. Een leuke en afwisselende combinatie waarbij ik onderwijs en het prachtige beroep als schoonheidsspecialiste kan verbinden.

Met veel plezier en enthousiasme geef ik binnen Jil’s Opleidingsinstituut een aantal cursussen.

Zie ik je snel?

Een stralende groet,

Natalie


Joyce

Even voorstellen!

Mijn naam is Joyce Warringa, 45 jaar, getrouwd en moeder van twee pubers. Na een lange carrière in de financiële wereld was ik toe aan iets anders. De interesse voor het vak van schoonheidsspecialiste is er altijd al geweest en toen ik eenmaal met huidverbetering in contact kwam was de keuze voor een opleiding tot schoonheidsspecialiste snel gemaakt. Opgeleid door Jildau zelf heb ik inmiddels een eigen salon.

Werken in de salon is voor mij heerlijk ontspannend. De persoonlijke contacten met de klanten en het kunnen adviseren vind ik leuke aspecten van het vak. En als de klant vervolgens met een prachtig verzorgde huid en heerlijk ontspannen de deur uit gaat sluit ik de werkdag met een tevreden gevoel af.

Daarnaast vind ik het erg leuk om kennis te delen. Dat deed ik in mijn vorige vak met veel plezier en doe ik ook nu weer. Ik deel mijn passie en enthousiasme graag met jullie via Jil’s opleidingsintituut.