Beleef de magie van India – Ontdek en inspireer op ons Live Event! Bekijk nu!

Wil jij als schoonheidsspecialiste antwoord kunnen geven op vragen over welk type acne heeft mijn klant of is het misschien rosacea? Ben jij klaar om acne en rosacea expert te worden?

Geef je dan op voor deze nieuwe training waarin ik je alles uitleg over alle verschillende vormen en aandoeningen van acne. Ik ga je uitleggen hoe je het verschil ziet tussen deze twee huidaandoeningen.

Rosacea of acne?

Deze huidaandoeningen kunnen veel op elkaar lijken, toch zijn er verschillen. Rosacea is een chronische huidaandoening in het gezicht en wordt gekenmerkt door felrode verkleuringen op voornamelijk de wangen en de neus. Het woord rosacea betekent letterlijk: rood als een roos. De aandoening kan lijken op acne, de bekende jeugdpuistjes. Echter hebben rosacea en acne niets met elkaar te maken

Rosacea is een chronische, veel voorkomende huidaandoening. Ongeveer vijf tot zes procent van de bevolking heeft er mee te maken. In de toekomst word deze groep steeds groter. Dit heeft alles te maken met de Westerse leefstyle.

In deze masterclass bespreken we alle ins en outs over rocacea & Acne

  • Kenmerken Acne & Rocasea
  • Wat zijn de oorzaken
  • Voedingsleer
  • Wat zijn de triggers
  • Unieke behandel methodes
  • Aanpak en begeleiding in de salon

In het praktijk gedeelte leer je om een specifieke behandelingstechniek toe te passen in je salon. Deze techniek kun je zowel bij acne als rosacea inzetten. Hierbij zal het kalmeren van de huid een centrale rol spelen.

Trainingsinformatie

Locatie Drachten
Lesdagen 1
Lestijden We starten om 10.00 uur en eindigen om 15.30 uur. Incl. lunch
Data Donderdag   21 november 2024
Lesmateriaal Trainingshandleiding en materialen zijn aanwezig.
Kosten € 295,- excl. btw. Mogelijkheid tot aanschaf van een startpakket
Certificaat/Diploma Je ontvangt een certificaat voor de Skin Master Acne & Rosacea