Wil je leren om hot stone massages te geven? Hiermee kun je mensen een moment van diepe relaxatie bieden! Ontdek alle voordelen van de hot stone massage door onze cursus hot stone massage te volgen. Wist je dat deze massage tot de populairste behandelingen behoort in massagepraktijken en kuuroorden? Met hot stone massages in je dienstenpakket kun je gemakkelijk veel nieuwe klanten winnen!

De Hot stone massage is een echte weldaad voor je lichaam. De warmte van de stenen heeft een heerlijk ontspannend effect op vermoeide of pijnlijke spieren. De hot stone massage is in Europa een relatief nieuw verschijnsel, terwijl het eigenlijk al heel oud is. In Azië en India werd het vroeger gebruikt als een soort voorloper van de acupunctuur. Bij een hot stone massage wordt veelal gebruik gemaakt van mooie ronde basalt stenen die de warmte lang vasthouden, waardoor de warmte van de steen tijdens de massage goed in het lichaam kan trekken.

Hotstone massage heeft een ontspannend effect op het zenuwstelsel, waardoor spanningen gemakkelijker losgelaten worden. De warme stenen helpen de spieren ontspannen. Het is een heerlijke massagebehandeling bij stijve spieren en spierpijn. Het stimuleert de bloedsomloop en de werking van de organen. Afvalstoffen worden gemakkelijker afgevoerd. De massage draagt bij aan het stimuleren van het zelf genezend vermogen van het lichaam.

De hotstone massage mag niet ontbreken in je praktijk.

De inhoud van de cursus

In de cursus hotstone massage komen de volgende onderwerpen aan bod:

  1. Achtergrond van de hotstone massage
  2. Contra-indicaties voor een hotstone massage
  3. Belangrijke gebruiksvoorwaarden voor het gebruik van hotstones
  4. Reinigen van de materialen
  5. Combinatie diverse hotstone technieken
  6. Een volledige hotstone massage van het gehele lichaam
  7. Aanbrengen van hoogwaardige concentraten

Voor wie is deze cursus bedoeld?

De cursus is zeer geschikt voor mensen die een massagepraktijk hebben en hun aanbod willen verrijken of willen variëren. Voor schoonheidsspecialistes en kappers die zich willen onderscheiden. Voor mensen zonder ervaring is de cursus een hele goede en leuke manier om kennis te maken met massage.

Studieduur & lesgeld

De cursus bevat 1 lesdag van 10.00 tot +/- 15.30 uur. De cursus is een onderdeel van de opleiding tot wellness masseur , maar deze cursus is ook los te boeken.

Deze cursusdag beginnen we met het theoretische gedeelte over Na de theorie gaan we praktisch aan de slag en oefen je op elkaar waardoor je geen model nodig hebt.

Trainingsinformatie:

Cursus Hot Stone Massage
Lesdagen Hele dag inclusief lunch
Data Woensdag 23 november 2022 VOL
Tijd We starten om 10.00 uur & eindigen om 15.30 uur
Startpakket Oxygen massage olie & concentraat € 60,= i.o. aan te schaffen om de behandeling in je eigen praktijk uit te voeren.
Prijs € 199 ,= excl. btw.

Je leert ALLE ins & outs, zodat jij het allerbeste uit jezelf kan halen en je kunt onderscheiden in je eigen salon.