Nieuwe cursus: 2 daagse gelaatstraining

Cosmetische Bindweefsel Gelaatsmassage incl. cupping

Een bindweefsel & cupping gelaatsmassage is een unieke massage waarbij het onderliggende bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt door middel van diverse intensieve massage technieken. Met de bindweefsel massage wordt er uitgebreid gewerkt op het stimuleren van de doorbloeding. Met als resultaat dat de huid beter in staat is voedingsstoffen op te nemen. De collageen- en elastinevezels worden door deze massage geactiveerd. Dit zorgt direct voor meer stevigheid en veerkracht van de huid. Doordat je diep werkt ,zie je snel resultaat. Hierdoor ziet de huid er al na één behandeling strakker en jonger uit!

DE INHOUD VAN DE CURSUS:

  • Tijdens deze cursus leer je om een complete bindweefsel- en cuppingmassage voor het gezicht, hals en decolleté te geven. Met deze massage kun je veelvoorkomende klachten aanpakken zoals fijne lijntjes, rimpels, vochtwallen, kraaienpootjes, littekens en pigmentvlekken. Ook wordt de huid in het gezicht strakker en krijgen klanten een natuurlijke ‘glow’ in het gezicht. Het is dus de perfecte behandeling voor iedereen die jonger wil ogen. Wanneer er sprake is van een slechte doorbloeding b.v. bij verklevingen of acne verhogen we met de bindweefsel massage de bloedcirculatie. Op deze manier realiseren we een optimale huidconditie.
  • Je leert verschillende knijp- en roltechnieken waarmee je het onderliggend bindweefsel masseert
  • Indicaties en contra indicaties
  • Onderbouwing van de cosmetische bindweefsel technieken
  • Cuppingmassage
  • Uitleg diverse cups
  • Gebruik van natuurlijke oliën

Om een optimaal resultaat te bereiken, leer je tijdens deze opleiding om de bindweefselmassage te combineren met een cuppingmassage. Bij facial cupping gebruik je kleine siliconen cups die je vacuüm zuigt op de huid. Deze methode voert afvalstoffen af, activeert de bloedsomloop, versoepelt vastzittende spieren en versterkt de onderhuidse weefsels. Hierdoor voelen klanten zich direct na de behandeling al een stuk frisser. Een cuppingbehandeling zet de huid aan tot celvernieuwing en activeert de productie van collageen en elastine. Dit proces verstevigt de huid, vermindert fijne lijntjes, verzacht littekenweefsel en bestrijdt wallen. De resultaten van facial cupping zijn al na één behandeling zichtbaar!

Start nu met de opleiding bindweefselmassage gezicht en til jouw salon naar een hoger niveau De cosmetische bindweefsel massage in combinatie met cupping geeft je een echte boost in je salon.

Trainingsinformatie:

CursusCosmetische bindweefsel massage gelaat inclusief cupping
Lesdagen1
Data17 april, 29 Mei, 26 Juni
TijdWe starten om 10.00 uur & eindigen om 15.30 Koffie en thee aanwezig en tussen de middag wordt er een uitgebreide lunch verzorgd
LesmateriaalTrainingshandleiding, materialen aanwezig op het opleidingsinstituut.
PrijsPrijs €175,= excl. Btw
Mogelijkheid tot aanschaf van een cuppingset & diverse oliën

Schrijf je dan vandaag nog in voor deze nieuwe populaire cursus bindweefselmassage gezicht!