Beleef de magie van India – Ontdek en inspireer op ons Live Event! Bekijk nu!

Ik was zoekende naar een passende opleiding voor schoonheidsspecialiste, wilde niet een jaar gaan leren omdat ik in het verleden de opleiding voor schoonheidsspecialiste al een keer had gedaan, en wilde ook niet een nummer zijn. Kwam al zoekende op de site van Jildau terecht. Ik kreeg er gelijk een goed gevoel bij! Na een fijn telefoongesprek met Jildau ben ik in november alvast begonnen met het theorie gedeelte, zodat ik me vanaf januari alleen op de praktijk hoefde te richten.

Het fijne is dat je in een kleine groep werkt. 6 personen, op elkaar oefenen, je krijgt veel aandacht, en alles wordt duidelijk uitgelegd. Je moet daarnaast wel thuis flink aan de slag om de praktijk onder de knie te krijgen. Daarnaast krijg je een coaching gesprek, erg waardevol.

Afgelopen maandag hebben we examen gehad, spannend, want Jildau hecht echt waarde aan kwaliteit, is het niet goed genoeg dan ga je ook niet slagen. We zijn allemaal geslaagd, en dat komt door de combinatie van leerling en Jildau. En niet te vergeten dat iedere opleidingsdag als een feestje voelde. In een prachtige bosrijke omgeving ontvangen worden met een lekker kopje koffie of thee bij de houtkachel. En middags een heerlijke lunch van Kees!

Ik kan iedereen dit opleidingsinstituut aanraden.