Nieuwe cursus: 2 daagse gelaatstraining

Ik ga zeker terug

Ik heb zowel de schoonheidsspecialiste opleiding als de basis visagie cursus bij Jildau gevolgd. Jildau is een enthousiaste en fijne docent met veel verstand van haar vak.

Ik ging altijd met veel plezier naar haar lessen toe. Door de mooie omgeving, ontspannen sfeer en kleine groepen waarin je les krijgt, voelt het helemaal niet als school.

Ik ga zeker weer terug naar Jildau om mijn vakkennis uit te breiden en toe te passen in mijn salon!💄💆‍♀️

Veel aandacht

Een kleinschalig opleidingsinstituut midden in de bossen van Voorst. Door de kleine groepen, veel aandacht en tijd voor de cursist/student.

Jildau brengt haar kennis goed en duidelijk over. Met af en toe een grap tussendoor.

Ik heb bij haar de basis visagie gevolgd. Ondanks de afstand wil ik in de toekomst meerdere cursussen bij Jil gaan doen.

Brede ervaring

Jildau is een enthousiaste docente met een brede ervaring binnen de schoonheidsbranche. Haar passie voor dit vak brengt zij over in diverse opleidingen en trainingen. Na een training ga ik met nieuwe informatie en praktijkervaring naar huis om dit vervolgens in mijn salon toe te passen.

Op de achtergrond staat Jildau altijd klaar voor uitleg of tips. Dit is erg prettig voor een pas startende schoonheidsspecialist. De opleidingsaccommodatie is van alle gemakken voorzien en het grote voordeel zijn de kleine groepen van maximaal 8 studenten.

Kortom wil jij je kennis uitbreiden of verdiepen dan is Jil’s opleidingsinstituut het adres om kwalitatieve opleidingen/trainingen te volgen. Inmiddels heb ik zelf al 1 opleiding en 2 trainingen bij Jildauw met heel veel plezier mogen volgen.