Het concept

Aromatherapie, Chromotherapie, Geurtherapie

Deze methodiek integreren wij in iedere les van de opleiding Allround Wellness Maseur. U ontvangt een complete methode op maat ontwikkeld met gecertificeerde biologische producten op basis van 100% natuurlijke etherische oliën. Er zijn 14 verschillende geuren met elk hun eigen kleur en werking.

Bied SKIN –BODY- MIND – & SOUL behandelingen aan in je schoonheidssalon!

Heb jij je opleiding als basis schoonheidsspecialiste afgerond en wil jij je als schoonheidsspecialiste onderscheiden en je verder verdiepen in alles wat te maken heeft met de kwaliteit van ons leven. Dan is het volgen van de opleiding Allround Wellness Masseur een uitstekende keuze. Deze opleiding geeft je een boost aan ontspanning en draagt bij aan je algehele gezondheid. Deze ontspannende opleiding zorgt ervoor dat je even kunt loskomen van de dagelijkse drukte en het geeft je weer nieuwe energie. En alle opgedane energie en kennis kun je vervolgens weer gebruiken om je eigen klanten een extra ontspanningsmoment te geven!

Word expert in nieuwe rituelen & de nieuwste massage technieken.

Wat houdt een Allround Wellness Masseur opleiding in?

Het lesprogramma van de allround wellness masseur opleiding is opgebouwd uit 5 modules. Als eerste behandelen we het unieke concept van de aromatherapie, kleurtherapie en chromotherapie.
Je leert om de diverse massages toe te passen in je schoonheidssalon om je klanten een unieke ervaring van wellbeing mee te geven. Op deze manier kun jij als schoonheidsspecialiste / huidtherapeute of kapper namelijk je klant ook een ander belangrijk onderdeel meegeven. Een mooie reis naar een relaxte “lifestyle” wie wil dit nu niet in deze hectische tijd mogen ervaren.

Je gaat je verdiepen in uiteenlopende behandelvormen en therapieën die elkaars werking in combinatie met een schoonheidsbehandeling versterken. Je leert ontzettend veel nieuwe massagetechnieken en verschillende Oosterse rituelen.

Deze elementen werken op SKIN ,BODY, MIND & SOUL en gaan we iedere les herhalen:

 • Welkom Ceremonie
 • Aromatherapie dit zijn etherische oliën die we gaan inzetten met een therapeutisch doel.
 • Kleurreis / chromotherapie dit is een verzorgingsmethode gebaseerd op het gebruik van kleuren. Het is een werkwijze om emotionele stoornissen weer in balans te brengen.
 • Geurreis/ olfactotherapie is een behandelingsmethode die gebruikt maakt van de geuren en trillingen van etherische oliën.
 • Begroetingritueel
 • Detox Ritueel

Welke technieken komen allemaal aan bod?

 • Hygiëne & consult
 • Productkennis
 • Anatomie/ Pathologie/ Fysiologie
 • Oosterse Rituelen
 • Aroma therapie
 • Kleurtherapie
 • Chromotherapie
 • Dag training Hotstone massage
 • Dag training Indiase hoofdmassage met reiniging rituelen
 • Dag training Cupping massage gelaat & lichaam
 • Dag training Zoutstempel massage gelaat & lichaam in combinatie met concentraten. We leren om onze persoonlijke zoutstempels te maken!
 • Dag training Seizoenswellness behandeling

Wat kan je ermee?

Deze uitgebreide opleiding biedt jou alle nodige kennis en vaardigheden om op verantwoorde wijze als Allround Wellness Masseur aan de slag te gaan. Doordat je de meest gevraagde ontspannende behandelingen na deze opleiding beheerst, is jouw salon straks up-to-date. Naast gezichtsbehandelingen ga je aan de slag met alle rituelen die meer gericht zijn op Body, Mind & Soul. Je beheerst alle kennis over fantastische en de meest populaire wellness behandelingen die er maar bestaan. Je krijgt les van zeer gepassioneerde docent die al haar praktijk ervaringen met jou zal delen. Uiteindelijk na 5 lessen ben jij een echte expert in de beauty branche als Allround WELLNESS MASSEUR.

Trainingsinformatie:

Omvang & tijdsduur 5 lesdagen.
Lesgeld € 1250,= excl. btw €1512,50‬ incl. btw.
Lestijden 10:00 tot 16:00 uur.
Data Woensdag 2 /9 /16 /23 /30 november 2022
Modellen In de lessen leer je de theorie toe te passen in de praktijk. Je oefent de behandelingen op je medecursisten.
Vooropleiding Schoonheidsspecialist(e), Huidtherapeut(e). Kennis van massages
Studieverklaring Diploma Allround Wellness Masseur.
Examen Voor het behalen van deze bekwaamheid is geen examen vereist.
Pakket Het is belangrijk om naast de lessen op de Jils opleidingsinstituut de behandelingen thuis of in je praktijk uit te voeren. Daarom is een pakket met professionele materialen noodzakelijk. Jils opleidingsinstituut kan je erin adviseren. Ook kunnen wij een zorgvuldig samengesteld pakket leveren. Hiermee kan je meteen de behandelingen thuis oefenen en je bent er zeker van dat het compleet is en aan alle eisen voldoet.