De nieuwe data voor het najaar 2021 en het voorjaar 2022 zijn bekend.

Bent u een beginnend proffesional of al een ervaren op het gebied van beauty behandelingen?

Wilt u leren de wimperbehandeling uit te voeren op het hoogste niveau? Volg dan onze wimperlifting training, deze zijn up to date met de nieuwste kneepjes van het vak!

Wimperlifting is het ideale alternatief voor wimperextensions. De behandeling is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers maar geeft wel een gekrulde en stralende blik. Wimperlifting blijft gemiddeld 6 weken zitten. De lashlift is bestand tegen transpireren, tranen, zwemmen en douchen.

Wat leer je tijdens de cursus?

  • Hygiëne en veilige werkomgeving creëren
  • Productkennis
  • Contra-indicaties
  • Selecteren juiste maat pad
  • Wimpers verven
  • Wimperlifting techniek
  • Voor- en nazorg

Deze cursusdag beginnen we met het theoretische gedeelte over hygiëne, productkennis en het selecteren van de juiste maat pad. Na de theorie gaan we praktisch aan de slag met het verven van de wimpers, pads plakken en de krul inzetten vanaf de haarwortel.

Tijdens de cursus werk je op elkaar en heb je geen model nodig. Je mag daarom zelf geen wimperextensions dragen en recent geen permanente make-up laten zetten

Trainingsinformatie:

CursusCursus Lash Lift (wimperlifting)
Lesdagen1
Data27 Juni
TijdStart: om 10.00 uur en we eindigen om 16.00 uur. Er is koffie & Thee aanwezig en er wordt een uitgebreide picknick lunch verzorgd
LesmateriaalTrainingshandleiding
Prijs€ 320,= excl btw en inclusief starterspakket.
Kosten € 175,= + € 50,= verbruikerskosten excl. btw

Bij veel instellingen kan je al in 3 uur een lashlift opleiding volgen. Bij Ons niet. Je kunt alleen een opleiding volgen die draait om kwaliteit. Je leert ALLE ins & outs, zodat jij het allerbeste uit jezelf kan halen en je kunt onderscheiden in je eigen salon.