Nieuwe cursussen: Masterclass eyebrowstyling wax en kleur specialist, Biopulse training het effect van een natuurlijke facelift, 2 daagse gelaatstraining, Bindweefselmassage gelaat in combinatie met cupping, 4 daagse expert training

Brow styling is Super populair! Start je eigen hippe “brow bar “ of gebruik brow styling als aanvulling op je bestaande behandelingen.

Henna brows zijn ook ideaal voor het bijwerken van permanente make up of voor grijze wenkbrauwen.

Klanten willen mooie, volle wenkbrauwen maar niet iedereen wil permanente make-up of wenkbrauw extension. Henna Brows is een passend alternatief om toch mooie en volle wenkbrauwen te creëren. Op de huid blijft de kleur 5 tot 14 dagen zitten en op de wenkbrauwharen 6 weken.

Dus wil je op een effectieve manier wenkbrauwen leren verven? Volg dan onze cursus Henna Brow Stylist

Wat leer je tijdens de cursus?

  • Wat zijn de voordelen van henna brows
  • Gezicht analyse en professionele meting
  • Hygiëne en veilige werkomgeving creëren
  • Productkennis
  • Contra-indicaties
  • Verschillende soorten wenkbrauwenvormen
  • Wenkbrauwen verven met henna
  • Voor- en nazorg & allergietest

Deze cursusdag beginnen we met het theoretische gedeelte over hygiëne, product- en kleurkennis, gezichts- en wenkbrauwvormen. Na de theorie gaan we praktisch aan de slag en oefen je op elkaar waardoor je geen model nodig hebt. Je leert hoe je de wenkbrauwen moet voorbereiden en de toepassingsmogelijkheden van henna.
Tijdens onze cursusdag werk je met verschillende materialen. Om te voorkomen dat je dit als cursist allemaal zelf moet aanschaffen, ontvang je van ons een uitgebreide starterskit. Hierin vind je onder andere 6 henna pigmenten en een tint remover en rozenwater. Ook zitten hier de verschillende instrumenten in zoals: penselen, microbrusches en meng scoops.

Na de cursus Henna Brow Stylist

Heb je de cursus met goed gevolg afgerond? Dan krijg je van ons een certificaat als bewijs van deelnamen. Een ideale manier om jouw klanten te laten zien dat je de kwaliteiten van een specialist in huis hebt

Trainingsinformatie:

CursusCursus Henna Brows
Lesdagen1
Data6 Maart – 13 Juni
TijdWe starten om 10.00 uur & eindigen om 15.30 uur. Koffie en thee in aanwezig en tussen de middag wordt er een uitgebreide lunch verzorgd.
LesmateriaalTrainingshandleiding
Prijs€ 320,= kosten zijn excl btw en inclusief uitgebreid starterspakket.
Kosten € 175,= + € 50,= verbruikerskosten excl. btw
crkbo-75
flowee-75
spa-salonnepro-logo
farmona-75
hean-cosmetics-logo-65-2