De nieuwe data voor het najaar 2021 en het voorjaar 2022 zijn bekend.

Wat is er nu leuker om bij je vaste klanten op de mooiste dag van hun leven een perfecte bruidsmake-up te mogen verzorgen? Vind jij het leuk om bruidjes mooi te maken voor de misschien wel de belangrijkste dag van haar hun leven? Dan is deze masterclass bruidsstyliste zeker iets voor jou.

Wellicht ben je al werkzaam in de visagie en wil je je graag specialiseren in het verzorgen van bruidsmake-up? Of maak je al bruiden op maar wil je hierin meer expertise en kennis opdoen?

Tijdens de ééndaagse training wordt ingegaan op de huidige trends en het verfijnen van technieken. Je leert op een perfecte manier een bruidsmake-up aan te brengen én te zorgen dat deze de gehele dag mooi blijft! Deze opleiding maakt een professionele BRUIDSSTYLISTE van je. Het draait om de creatieve en praktische toepassing van het vak.

Uitbreiding en verdieping

De bruidsmake-up cursus is bedoeld voor diegene die al enige basiskennis heeft van make up en dit graag wil uitbreiden.

Ook is deze cursus geschikt voor professionals, zoals schoonheidsspecialisten en kappers, die op zoek zijn naar meer verdieping tijdens hun werk. Het verzorgen van de make-up voor een bruid is een belangrijke verantwoordelijkheid en vraagt om voldoende vakkennis. Tijdens deze training reiken wij veel tips en tricks aan om te zorgen dat je met voldoende zelfvertrouwen de bruid kunt adviseren en voorzien van een passende en goed houdbare make-up.

Inhoud van deze masterclass bruidsstyliste:

Goede basis

Tijdens deze cursus leer je onder andere een perfecte basis aan te brengen voor een flawless skin, één van de belangrijke onderdelen van een bruidsmake-up! Ook leer je welke producten je het beste kunt gebruiken om te zorgen dat de make-up de gehele dag mooi blijft.

Naast de make-up bespreken we ook goed de do’s and don’ts omtrent een opdracht voor bruidsvisagie.

Omgang met de klant

Bij het verzorgen van bruidsmake-up komt veel meer kijken dan alleen het aanbrengen van een mooie make-up. Wij besteden aandacht aan het goed adviseren en op het gemak stellen van de bruid, hoe te werk te gaan tijdens de proefsessie en natuurlijk op de huwelijksdag zelf.

We besteden het eerste deel van de dag aan de perfecte naturel bruidslook. Daarna gaan we de look opbouwen naar een avond/glamour bruidsmake-up. Er zijn vele accessoires aanwezig om de verschillende looks mooi af te stylen.

We gaan 2 verschillende bruidslooks creëren:

 • een naturel look
 • een glamour/avond look

In de training besteden we extra aandacht aan de volgende onderdelen:

 • Productkennis
 • Basis leggen verschillende soorten foundation technieken
 • Neutraliseren van kleuren in het gelaat
 • Camouflage technieken
 • Oplichtingstechnieken
 • Stylen wenkbrauwen
 • Belichting in verband met de foto’s
 • Fixing voor een langdurig effect

Onze vakdocenten leren je bruidsmake up op een professionele wijze toe te passen. Wij bereiden je voor op een carrière als Bruidsstyliste in samenwerking met het merk HEAN.

Kosten dagtraining bruidsstyliste € 149,= & kosten visagie pakket € 50,= excl. Btw. Een visagie pakket van het professionele merk HAEN alles in wat je niet alleen tijdens de opleiding gebruikt, maar na afloop direct in je eigen salon gaat gebruiken om klanten en bruidjes op te maken.

Na afloop ontvang je een online reader & een erkend certificaat bruidsstyliste

Cursus dagen:

 • Zaterdag 3 juli 2021 ( nog 1 plekje)
 • Zaterdag 18 september 2021
 • Zaterdag 22 Januari 2022
 • Zaterdag 14 mei 2022